Kor Kuipers helpt bij werken met intuïtie

VEENDAM Op 12 mei start Kor Kuiper met een training: Mediumschap, stap voor stap! Verdeelt over 6 zondagen neemt hij je mee op pad in de wereld van de spiritualiteit en mediumschap Engelse stijl zoals dat in Engeland wordt geleerd en uitgevoerd.

Deze training is geschikt wanneer je meer wil weten over je intuïtieve mogelijkheden, werken met je gevoel. Waarom voel je in situaties opgejaagd of juist somber, of word je ergens heel vrolijk van maar ben je na een paar uur helemaal op en leeg.

Wat is een aura, hoe zie je dat, of kun je dat ook voelen. Tijdens de training komt ook de aurafoto aan bod.

Je wilt graag andere mensen helpen, maar waar komt die behoefte vandaan, wat zegt dat over jou. Hoe geef jij je grenzen aan en waar liggen die dan? Werk je nu wel eens met inzicht kaarten, Tarot of kaarten van Doreen Virtue? Ontdek en ervaar hoe je deze als een verlengstuk van je gevoel kunt inzetten om aanwijzingen te krijgen voor jezelf en uiteindelijk ook voor anderen.

Wat gebeurt er als we doodgaan, is er dan nog iets, en hoe weet ik dat dan. Een reading volgens het Spiritualisme komt met bewijzen over het leven na dit leven, maar hoe doe je dat. Wat is mijn fantasie en wat is communicatie met de spirituele wereld.

Kor Kuiper heeft al 12 jaar een praktijk in Veendam aan de Sarastraat, hier geeft hij readings en coached hij mensen die vastlopen in het leven en gebruikt hij zijn ‘warme handen’ om mensen te helpen in hun herstel bij fysieke klachten. Zijn motto is: Samen op weg naar Beter!

Met een nuchtere Groninger blik geeft hij gastlessen bij collega’s in het land. Hij volgde zijn training in Engeland en Nederland bij o.a. Jose Gosschalk en Paul Jacobs, beide tutors aan het befaamde Arthur Findlay College in Standsted Engeland.