La Luna Care houdt voorjaarsmarkt

KROPSWOLDE - La Luna Care houdt zaterdag 20 april een voorjaarsmarkt bij haar woonboerderij Casa aan de Woldweg 63 in Kropswolde tussen 10.00 – 16.00 uur.

Hier staat ook de dagbesteding met creatieve producten die ze zelf maken centraal. ,,We hebben kuikentjes, kippen en konijnen, eten en drinken, live muziek en mooie producten zoals huisdecoratie, kleding, wenkbrauw treatments vanuit onze salon, brocante en antiek, sieraden en tweedehands spulletjes en speelgoed’’, vertelt Mecheline Middel namens La Luna Care zorg & welzijn.

Naast bovengenoemde activiteiten is het ook mogelijk om paaseieren te schilderen en te komen genieten van de prachtige locatie gelegen aan het Gorecht park. Wees overigens ook welkom op de locatie in het medisch centrum Hoogezand Sappemeer om meer informatie te krijgen over La Luna Care zorg & welzijn.

La Luna Care

La Luna Care biedt kleinschalige zorg & welzijn. Zowel bij de cliënt thuis als op locatie. Daarbij werkt La Luna Care met kleine teams en vertrouwde gezichten. La Luna Care laat cliënten actief meedenken in het formuleren van de eigen zorg/hulpvraag om de zelfredzaamheid te vergroten. De medewerkers van La Luna Care zorg & welzijn heten iedereen zaterdag van harte welkom. Neem voor meer informatie een kijkje op de website van La Luna Care www.lalunacare.nl.