Reisagenten vanaf Groningen Airport Eelde op kennismakingstrip naar London Southend

EELDE - Acht reisagenten uit Noord-Nederland zijn zondag via Groningen Airport Eelde naar Londen gereisd. Deze trip is bedoeld om de reisagenten kennis te laten maken met de vliegroute Groningen Airport Eelde - London Southend. Deze zogenoemde fam trip is georganiseerd door Groningen Airport Eelde en Stobart Air/Flybe.

Gedurende het tweedaagse programma ervaren de reisagenten hoe het is om vanaf de regionale luchthaven naar London Southend te vliegen. Niet alle reisagenten zijn bekend met deze, al vijf jaar bestaande, mogelijkheid.

Commercieel manager Bowy Odink van Groningen Airport Eelde: ,,Deze fam trip is voor ons een mooi instrument om het comfort van Groningen Airport en de route naar Londen te laten zien. Wij zijn blij met het enthousiasme en de betrokkenheid van de noordelijke reisagenten om het product zelf te beleven.’’

In Londen staan onder andere een tour langs de highlights van de stad en een vaartocht over de Theems op het programma. Daarnaast worden de reisagenten met een presentatie van Stobart Air geïnformeerd over actuele zaken. Ook is er voldoende ruimte om de stad zelf te verkennen.

Elf keer per week

Vanaf Groningen Airport Eelde wordt elf keer per week naar London Southend gevlogen. Het actuele vluchtschema is te vinden op www.groningenairport.nl/londen.