Kinderdisco met western taferelen

VEENDAM Vrijdag stond de kinderdisco van de wijkvereniging Sorghvliet in het teken van Cowboys, Cowgirls en Indianen. De dresscode was dan ook uiteraard Western Style.

Ricardo (10) liet zien dat de cowboylook met stijl ook kan met eenvoudige middelen als zelf uitgezochte kleding. De zaal was feestelijk in western style aangekleed, en de ‘saloon’ was voorzien van lekkere drankjes en lekkere snacks. Organisator Evert Bakker en de vrijwilligers waren uiteraard ook in Western Style.

De ‘sheriff’ en de ‘deputy sheriffs’ leiden alles in goede banen. De kinderdisco’s in Dukdalf 2.0 worden altijd goed bezocht. De verschillende thema’s zijn een gouden greep. Ze worden dan ook steevast goed bezocht. Elke keer is er weer iets anders. Twee dames in het team bedenken geregeld weer een nieuw thema. Sommige thema’s, zoals Valentijn, Halloween en de Beachparty, zijn een vast gegeven.

Tijdens de ‘Pink Party’ op vrijdag 10 mei is er een live act. Dan komt het dans- en hiphopteam Royal Sisters van Ron Haans optreden. De ‘Sisters’ hebben al diverse prijzen in de wacht gesleept.