The Kik komt naar vanBeresteyn

VEENDAM - The Kik, Neerlands bekendste bietband komt op 19 april naar vanBeresteyn. Frontman Dave von Raven en de zijnen voorzien Engels- en Duitstalige hits van Nederlandse teksten. ‘Can’t Buy Me Love’ van The Beatles wordt bijvoorbeeld ‘Geen Rooie Cent’. En zo worden ook nummers van The Kinks, Adele en Chef’ Special tekstueel omgebouwd.

Zo ontstonden de afgelopen jaren meer dan veertig nieuwe liedteksten die veelal slechts eenmalig werden uitgevoerd bij o.a. Giel Beelen. Voor dit theaterprogramma maakte The Kik een selectie uit dit repertoire en vertelt Dave von Raven op humoristische wijze de achterliggende verhalen.

The Kik heeft maximaal rendement gehaald uit het feit dat ze een seizoen huisband was van De Wereld Draait Door. Dave von Raven zet een duidelijk, eigenzinnig profiel neer en zet zichzelf en daarmee de hele band succesvol in de picture. Het welslagen van een avond The Kik in het theater komt niet door virtuositeit, maar door het verkopen van het product Dave von Raven en The Kik. En als het werkt, dan werkt het.

Datum: 19 april 2019. Aanvang: 20.15 uur.