Dubbel toernooi TCM doorslaand succes

MUNTENDAM - Het open dubbel toernooi van Tennisclub Muntendam was een mooi feestje.. in een week tijd hebben 83 koppels een kleine 200 wedstrijden gespeeld tijdens de laatste week van maart.

„Het was het een sportief, maar vooral gezellig toernooi”, aldus een tevreden bestuur.

„Gedurende 7 dagen zijn er in verschillende categorieën veel mooie en spannende wedstrijden gespeeld, een toernooi om vol trots op terug te kijken”, vertelt voorzitter Eilt Abee. „Vooral de vele vrijwilligers van o.a. de toernooileiding, het baanonderhoud en de kantine verdienen een compliment. Alleen dankzij al die vrijwilligers kun je als vereniging een dergelijk toernooi met zoveel wedstrijden organiseren. Daarnaast hebben we natuurlijk enorm veel geluk gehad met het weer. Een hele slecht maart maand en precies het laatste weekend van maart prachtig weer en op de zaterdag haast zomerse temperaturen.”

Er zijn in het weekend uiteindelijk in 11 verschillende categorieën finales gespeeld. De categorie gemengd dubbel 7 met als winnend duo Ivo en Kristel Niekamp, was met 16 inschrijvingen het populairst.