Cambridge Weight Plan, Het 1 op 1 dieet van Veendam

VEENDAM - Meer zelfvertrouwen krijgen, letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten, niet worden beperkt door je gewicht. Dit is mogelijk met het Cambridge Weight Plan dieet.

In Veendam en Gieten zit Cambridge Weight Plan consulent Fennie Mennega met haar praktijk ‘Fennie’s lijn’. Per 1 april 2019 deelt zij de ruimte van haar praktijk in Veendam aan het Boven Westerdiep 170 met haar nieuwe collega consulent Hilda Huisman, om cliënten op nog meer tijden van dienst te kunnen zijn. Fennie en Hilda begeleiden, coachen en motiveren de cliënten die het dieet bij hen volgen, naar hun gewenste streefgewicht.

„Na aanmelding volgt een intakegesprek. Tijdens dit gesprek komen zowel persoonlijke als medische vragen voorbij om vervolgens samen te bepalen in welke Stap het dieet te starten die aansluit bij de wens en leefstijl”, leggen de dames uit. „ Gedurende het Stappenplan wordt de inname van gezonde alledaagse voeding opgebouwd en neemt het aantal maaltijdvervangers gaandeweg af. Het doel van het Stappenplan is een nieuw gezond eetpatroon eigen te maken die je in staat stelt om het behaalde streefgewicht in balans te houden. Vaak geeft men aan dat dit programma helemaal niet als een dieet wordt ervaren. Hoe fijn is dat? Om het behaalde streefgewicht te behouden biedt Cambridge Weight Plan een langdurig nazorg traject van 12-16 weken aan.”

Kenmerkend voor het Cambridge Weight Plan dieet is de unieke persoonlijke 1 op 1 begeleiding van een consulent. „Deze begeleiding is een zeer belangrijk onderdeel van het dieet wat maakt dat afvallen met Cambridge Weight Plan zo succesvol is. Mensen vinden het fijn om een stok achter de deur te hebben. Iedere week word er gewogen en tijdens het consult is er voldoende tijd om aan te geven hoe het gaat en waar je tegenaan loopt. Als honger het probleem niet is, is eten niet de oplossing.”

Zaterdag 6 april houden Hilda en Fennie open huis van 13.30 – 16.30 in hun praktijk aan Boven Westerdiep 170 in Veendam voor iedereen die het leuk vindt om kennis te maken of meer informatie over het dieet wil ontvangen. „Een hapje en een drankje staat klaar en bij weggaan krijgt iedereen een leuke goodiebag mee. Kom gerust langs, wij zien ernaar uit je te ontmoeten!”

Voor meer informatie zie www.fennieslijn.nl en www.hildahuisman.nl