Bas in actie voor zusje

VEENDAM

Hij begint in Maastricht en eindigt in Groningen. Bas komt in actie voor het project Diabeatit van het Diabetesfonds.

Bas doet dit voor zijn zusje Laura, zij heeft diabetes en Bas hoopt zo geld in te zamelen om ervoor te zorgen dat zijn zusje en alle andere mensen die diabetes hebben misschien wel kunnen genezen. Gerry Faber van onder andere Mijnnnn Kamer kent Bas en is sinds twee jaar vaste huispianist tijdens bijzonder momenten in het winkelcentrum, en wil hem hierbij ondersteunen in zijn actie. „Ik bied Bas een soort van reclame-uithangbord en ga hem in mijn netwerk bekend maken om zo uiteindelijk zijn actie te ondersteunen.”

Doneren kan via: www.diabeatit.nl/actie/bas-schipper of vanaf vrijdag 9 november in de speciale bus die in de kinderkledingzaak Mijnnnn Kamer in de Winkler-Passage zal staan.