Laatste Bogdike in 2018

VEENDAM

Op het Bogdike Revival was Coverband Billboard in samenwerking met Brouwhotel Parkzicht in Veendam de afsluiter.

Bogdike begon in 2012 met het organiseren van gratis toegankelijke buitenevenementen. Meerdere partijen zijn in het weekend actief met een gevarieerd aanbod aan evenementen zoals de Dag van de Mode, Gein op het plein en de oldtimerrally Veendam-Leer-Veendam. En met al deze evenementen is er bijna ieder weekend wel wat te doen in het centrum. En daar komen niet alleen Veendammers op af, maar ook mensen uit de wijde omgeving. Bestuur en vrijwilligers van Bogdike kijken tevreden terug op alle evenementen. Op Koningsdag de allereerste Bogdike Toeterrit, met 75 oldtimer motoren. In mei de eerste editie van Bog around the World, daarna in juni BogBlues, in juli Bog & Roll, Sprookjesdag/Goocheldag en NightHunt / Night of the Guitars. In augustus Bogdike Tribute in samenwerking met Stichting Kabelnet Veendam met o.a. Spritz en Gruppo Sportivo. In september voor de kinderen Wild West. Met de Romein Streektoaldag was het buitenseizoen afgesloten.

De voorbereidingen voor 2019 zijn al in volle gang.