Pierre Wind komt naar bibliotheek Veendam

VEENDAM

Donderdag 1 november begint de landelijke campagne Nederland Leest. Bibliotheken in het hele land besteden de maand november aandacht aan het thema ‘voeding’. Zo ook de in de gemeente Veendam worden smakelijke activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen woensdags rekenen op diverse leuke activiteiten zoals komen luisteren en meespelen in het voorleesverhaal ‘Een ober van niks’: een smakelijk verhaal over een klunzige ober en een filmmiddag. Als grande finale van de campagne organiseert Biblionet Groningen op vrijdag 30 november van 16.00 uur tot 18.00 uur een Food Experience in Bibliotheek Veendam. Een event om van te smullen waar niemand minder dan Pierre Wind bijzondere kooktechnieken komt vertonen. Kaartverkoop start 1 november. Voor alle info: www.biblionetgroningen.nl/nederlandleest