Compaen zoekt opnieuw grootouders

VEENDAM

Enige tijd geleden startte Compaen met het project “Wil jij mijn oma zijn?”

.”Ouders zoeken deze nieuwe grootouder(s) omdat de natuurlijke grootouders overleden zijn of de kleinkinderen niet meer kunnen zien. Omdat grootouders een belangrijke rol spelen in het leven van kinderen, willen ze toch graag een opa of oma in het leven van hun kind.”

„Inmiddels zijn er drie succesvolle matches gemaakt. Zowel de kleinkinderen als de adoptie grootouders zijn erg blij met dit waardevolle contact”.

Momenteel is Compaen op zoek naar een opa en/of oma voor een gezin met twee kinderen van 6 maanden en 2 jaar oud.

De bedoeling is om de gewone, leuke opa en oma dingen met de kinderen te doen zoals wandelen, voorlezen, spelletjes. En af en toe de ouders te ontlasten door een paar uurtjes op te passen. Belangstellenden kunnen bellen met Nina van der Veen: 06-15957531 nvdveen@compaenveendam.nl

Of met Ineke van Loo: 0615033362 ivanloo@compaenveendam.nl