Aquaballen in Tropiqua

VEENDAM

De gehele week lag de 12 meter lange stormbaan Onderwaterwereld Run in het wedstrijdbad. Voorzien van mooie 3D onderwaterdieren. Door diverse obstakels was deze drijvende stormbaan extra uitdagend. Op dinsdag hebben ongeveer 400 kinderen met hun ouders het zwembad bezocht. De twee grote aquaballen waren duidelijk populair. De kinderen stonden ervoor in de rij. Doordat de voeten geen echte vastigheid krijgen is het een echte evenwichtskunst. Sommigen slagen er evenwel in om pasjes te zetten en als het ware over het water te lopen. Het was een uitdaging. Andere kinderen gingen lekker rollebollen en koppeltjesduiken. In week 50 gaat Tropiqua tijdelijk dicht wegens een verbouwing. Er komt een update aan de glijbaan, deze wordt interactief gemaakt met een spelcircuit. De tweede glijbaan wordt een snelheidsglijbaan.