Volop pret in de herfstvakantie

VEENDAM

Summerfun organiseert zaterdag 20 oktober een creatieve middag van 13.30 tot 15.30 uur in Compaen, ingang Ontmoeting.

Deze activiteit is gratis toegankelijk voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Het thema is dit keer: Zoals het Summerfun klokje thuis tikt, tikt ie nergens!!! In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober gaan de wijzers van de klok weer een uur achteruit en begint de Wintertijd. Het wordt een uur vroeger donker en ‘s ochtends is het een uur langer licht. „We raken er eerst een beetje van in de war maar het went snel Om bij de tijd te blijven versieren we tijdens Summerfun Creatief ieder onze eigen klok, voor bijvoorbeeeld de slaapkamer. Op dinsdag 23 oktober 2018 gaat Summerfun dit jaar nog één keer klimmen in het Klimbos bij Borgerswold Experience. Deze activiteit is voor kinderen vanaf 1.40 mtr. t/m 14 jaar. Het klimmen is van 10.00 tot 12.00 uur. Na een korte instructie door een gecertificeerde instructeur krijgen de kinderen aansluitend voldoende de tijd om uitdagend te klimmen.

Opgave graag via summerfun@compaenveendam.nl met naam, leeftijd, activiteit en telefoonnummer.