Speel mee in een echt symfonieorkest

VEENDAM

Heb je een passie voor het bespelen van een muziekinstrument en heb je wel zin in een onvergetelijke en leerzame muzikale ervaring? Beschik je over minimaal niveau B of heb je minstens een aantal jaren les gehad? Geef je dan nu op om een middag plaats te kunnen nemen in een groot symfonisch orkest waarbij jou een podium wordt geboden om voor een aanwezig publiek, een concert van plm. 30 minuten uit te voeren o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher. Bekwame orkestleden zullen jou de middag van 4 november met veel plezier begeleiden tijdens het concert.

Leeftijd speelt hierbij geen enkele rol, wel je motivatie en enthousiasme.

Om zich goed voor te bereiden, ontvangen de deelnemers van te voren toegankelijke muziekpartijen om deze thuis te kunnen instuderen, alvorens zij plaats zullen nemen naast de orkestleden van het educatief symfonisch orkest ‘Educa Symfonia’(voorheen VKSO-opleidingsorkest-vanBeresteyn) en het ‘VKSO’, het orkest van de Veenkoloniën.

Twee repetities zullen van te voren worden gehouden in vanBeresteyn. Nadat de deelnemers op zondagmiddag 4 november de muziekwerkenhebben gerepeteerd, zullen zij zich met dit orkest en het VKSO o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher presenteren voor het publiek in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum te Wildervank. Aanvang concert: 18:00 uur