Fit20 Veendam: Personal Training

VEENDAM

Fit worden door wekelijks 20 minuten op afspraak te trainen onder persoonlijke begeleiding. Onmogelijk? Zeker niet. Het is een bewezen concept, daarvan zijn veel particulieren en bedrijfsmedewerkers uit Veendam inmiddels overtuigd. Zo komen al meer dan honderd leden wekelijks in de fit20 studio aan Cereslaan 2.

Met meer dan 100 locaties in Nederland was het concept van fit20 al dubbel en dwars bewezen. Het idee is even simpel als doeltreffend. Door elke week onder persoonlijke begeleiding twintig minuten te sporten in een rustige ruimte van 17 graden, past sport binnen elke agenda.

Zijn werkgever bood hem de mogelijkheid

Marc (40 jaar) traint al een tijdje in Veendam, zijn werkgever bood hem die mogelijkheid. Na de kennismakingstraining was hij direct erg enthousiast. ‘’Voor het versterken van mijn spieren leek me een korte en krachtige training goed, ik had vaak rugklachten. Na drie maanden merkte ik het verschil. Nu voel ik me lenig, soepel en fit’’, zegt Marc lachend.