Jetzt geht los in Veendam

VEENDAM

Met meer dan 100 lange biertafels zal de Sorghvliethal sfeervol ingericht worden voor deze vijfde editie van het Oktoberfest Veendam.

Zo kan men aanschuiven aan de lange biertafels, onder het genot van "Pullen bier, Deutsche Schlagers, Bratwürst und Viel Spass!!

In dit jubileumjaar heeft de organisatie ook qua artiesten iets extra’s te bieden. Zo zal de kleinste DJ van Europa aanwezig zijn. Met zijn 1,25 meter is DJ Timmie Tirol klein van formaat, echter is hij groots in het bouwen van een feestje!

Ook de feestband Palemiger Spatzen zullen 6 oktober op de bühne staan. Met hun accordeons, steirische harmonika’s, akoestische, bas- en sologitaren, strakke drums en ‘n zes meter lange Alpenhoorn laten zij menige polonaisewens in vervulling gaan.

Als klap op de vuurpijl komt het bekende feest-duo De Lawineboys langs om het feest compleet te maken. Hun hits als ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’, ‘Lawinesong’ en ‘Laat Maar Waaien’ komen op ieder feest voorbij. Ook zullen zij hun gloednieuwe zomer-hit ten gehore brengen tijdens het Oktoberfest Veendam.

Warmup Party

Om alvast in de stemming te komen is er vrijdag 21 september bij Sportcafé Sportplein een Oktoberfest Warm-Up Party met DJ Jerome.

De kaartverkoop loopt online via www.vanplan.nl, Primera Hiemstra en Sportcafé Sportplein.