Expo Baltus Nomden blijft langer hangen

VEENDAM

De expositie van Baltus Nomden in het gemeentehuis van Veendam is verlengd tot en met 26 oktober van dit jaar.

Deze expo is te zien sinds 6 augustus. Zijn werken hangen aan de wand in het gemeentehuis die speciaal is gereserveerd voor exposities van kunstenaars uit de regio Veendam.

Sinds zeven jaar schildert Baltus met veel plezier in een vast schildergroepje op de donderdagavond aan de Turfcentrale te Veendam. Hij heeft zich vanaf het begin vooral geconcentreerd op portretten omdat daar zijn interesse naar uitgaat.

De afgelopen jaren heeft hij een serie portretten gemaakt van vrouwen en kinderen uit het verre Oosten. Wat hem daarbij vooral aanspreekt zijn de vrolijke kleuren van de prachtige kostuums die ze dragen.

De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.