Lotenverkoop helpt de clubkas te spekken

VEENDAM

De verkoop an loten van de Grote Clubactie start vanaf 15 september. Leden van diverse verenigingen uit Veendam en omstreken doen mee aan de jaarlijkse actie om hun clubkas een financiële injectie te geven. De opbrengsten van de verkoop is nodig voor het aanschaffen van nieuwe materialen of de organisatie van een jeugdactiviteit. Maar liefst 80% van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen.

Steun

Vrienden, familie en inwoners van Veendam kunnen de deelnemende clubs ondersteunen. Ze maken dan ook kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij!.Jaarlijks doen er 5.500 sport-, cultuur- en hobbyverenigingen mee aan de landelijke actie. Zo'n 225.000 lotenverkopers realiseren daarmee samen rond de 9 miljoen euro. Verenigingen halen met deze actie per club gemakkelijk een bedrag tussen de 1.000,- en 15.000,- op.

Veendammer clubs

Dit jaar doen in Veendam de volgende clubs mee: Algemeen Veendammer Mannenkoor, Clias Afdeling Tennis, Stg. Judopromotie Veendam, The Blokes, V.V. Dwz en voetbalvereniging Zuidbroek-Noordbroekcomb.