Vervangende mantelzorg van Saar aan Huis

VEENDAM

Eind augustus hebben Icare Ledenvereniging en Saar aan Huis een samenwerkingsovereenkomst getekend. Saar aan Huis biedt leden van de ledenvereniging vervangende mantelzorg.

Hulp kan bestaan uit samen eten maken, een spelletje doen of de administratie opruimen. Maar een Saar gaat ook mee naar de dokter of doet samen boodschappen. Wie vervangende mantelzorg aanvraagt bepaalt zelf welke hulp nodig is en hoe vaak.

Een Saar wordt zorgvuldig geselecteerd. Men ziet altijd dezelfde Saar op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Iedereen die lid is van de ledenvereniging en wel wat hulp kan gebruiken, kan vervangende mantelzorg aanvragen.

Wie meer wil weten over de ledenvereniging of vervangende mantelzorg kijkt op www.ledenvereniging.nl/vervangende-mantelzorg of bel met de ledenvereniging, 088 – 383 20 00.