Amigo Ranch wil verder

VEENDAM

In 2016 startte Magdy zijn restaurant met een bijzonder western uiterlijk. De mensen uit Veendam en omgeving weten de weg naar het steakhouse al gauw te vinden. Nu ze willen uitbreiden, loopt het bedrijf tegen een personeelstekort aan. Magdy: ,,Horecamedewerkers zijn op dit moment schaars en dat is vervelend. Veel restaurants worstelen met dit probleem, vooral in deze vakantieperiode. Mensen zijn vrij en willen uit eten. We redden het nu nog omdat het personeel een stapje harder loopt, maar we zouden erg blij zijn met nieuwe medewerkers. Liever vandaag dan morgen!”

Wanneer er voldoende personeel is, wil het Steakhouse na de vakantie een lunch en teambuilding voor bedrijven gaan aanbieden. ,,Voor de lunch zoeken we personeel dat van 10.00 tot 14.00 uur wil werken,” vertelt Roxana. ,,Moeders zijn ook van harte welkom om op deze baan te solliciteren. Ik denk dat dit ideale tijden zijn voor vrouwen met schoolgaande kinderen. Je werkt in een leuk team en in overleg is veel mogelijk.”

Maar voor nu is het restaurant dringend op zoek naar horecamedewerkers voor de avonduren en omdat er verschillende activiteiten op de planning staan. Op zondag 19 augustus is er een ‘American Amigo Day’. Magdy: ,,Alles staat die dag in het teken van de jaren 60. Er komen oldtimers, een rock-‘n-roll band, verschillende stands en een barbecue. Kortom, veel gezelligheid.” Daarnaast zijn er nog verschillende andere activiteiten. Zo zal het terrein op zondag 2 september feestelijk worden aangekleed met een trouwbeurs. Roxana; ,,We hebben veel ruimte in en rondom Amigo. Mensen zijn ook welkom om zelf met ideeën te komen. Wewillen heel veel, maar wel met voldoende en goed personeel.”

Wie op zoek is naar een baan en gemotiveerd is, mag contact opnemen met het restaurant. Roxana: ,,Mailen mag, een beller is sneller, maar langskomen vinden we het allerleukst.” Magdy: ,,Kom gewoon maar even bij ons kijken!” Voor meer informatie: info@amigoranchveendam.nl of 0598 470 780.