Jetzt Geht's Los in de Sorghvliethal!

VEENDAM

Op zaterdag 6 oktober vindt het Oktoberfest Veendam alweer voor de 5e keer plaats! Dat moet uiteraard gevierd worden, daarom pakken wij deze editie extra groots uit!

Inmiddels is de kaartverkoop van start gegaan, tickets zijn vanaf woensdag 1 augustus te bestellen. (zowel online, als in de winkel). Het wordt een feest dat z’n weerga niet kent: De gehele Sorghvliethal vol met lange Duitse Bierbanken, er komt een DJ van formaat, namelijk DJ Timmie Tirol (de kleinste dj van Europa...). De fantastische feestband Palemiger Spatzen treedt op, bekend van optredens tijdens de grootste Duitstalige events zoals Oktoberfesten, Bierfesten, en Tiroler avonden.

Er is een special act die de tent op z'n kop zet! Het duo Lawineboys, bekend van de hit "Seks met die Kale". En natuurlijk kun je genieten van de beste schlagers, bier, bratwurst und viel spass. Kortom, deze 5e editie wordt nog feestelijker, groter en gezelliger!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 1 augustus. Online via: www.vanplan.nl. In de winkel: Primera Hiemstra, Sportcafé Sportplein en op de avond zelf aan de kassa (mits er nog kaarten beschikbaar zijn).

Gedurende de maand augustus profiteert u van een zogeheten “Early Bird” actie.