Expo Baltus Nomden in gemeentehuis Veendam

VEENDAM

Baltus Nomden gaat van maandag 6 augustus tot en met vrijdag 14 september exposeren in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren. Sinds een 7-tal jaren schildert Baltus met veel plezier in een vast schildersgroepje op de donderdagavond aan de Turfcentrale te Veendam. Hij heeft zich vanaf het begin vooral geconcentreerd op portretten omdat daar zijn interesse naar uitgaat. De afgelopen jaren heeft hij een serie portretten gemaakt van vrouwen en kinderen uit het verre oosten. Wat hem daarbij vooral aanspreekt zijn de vrolijke kleuren van de prachtige kostuums die ze dragen. De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.