Debuutalbum voor Mama Maffia

VEENDAM

Boerenrockband Mama Maffia heeft deze week haar eerste cd Van Links noar Rechts uitgebracht. De officiële presentatie volgt binnenkort.

Vanuit de muzikale onderwereld in Veendam, schieten deze vier muzikale maffiosi met scherp. De bandleden die drie jaar geleden ieders muzikale kunsten samenvoegden bestaat uit Mark Ploeger zang-gitaar, Peter Bloem zang-basgitaar, Gerrie Kraan zang-toetsen, en Evert Kraan zang-drums.

Henk de Graaf neemt het management voor zijn rekening. De band heeft grootse plannen voor de toekomst, men wil nog meer het land in met hun optredens en schromen niet om de grens over te gaan. Deze muzikale heerschappen willen maar één ding en dat is feest. Malle teksten en meebrulkoren om samen met het maffiose publiek tot een kookpunt te komen.

De band is in ieder geval 8 september tijdens het All Folks Festival in Veendam te zien.