Duik de bibliotheektent in deze zomer

VEENDAM

Deze zomer trekken de bibliotheken in Oost-Groningen de wijk in. Onder andere in Veendam en Oude Pekela kunnen kinderen de Voorleestent bezoeken.

„In de Vakantie Voorleestent wordt voorgelezen en doen we spelletjes. Kinderen en ouders kunnen er ook (voor)leesboeken lenen”, aldus de mensen van Bibionet

Samen met kinderopvang Meander en kindercentrum Hoi Pippeloi is Bibliotheek Veendam voor het derde jaar op rij met een voorlees- en spelprogramma te vinden in de wijken Noord en Sorghvliet. Zes weken lang staat de tent op een vaste avond, tijd en locatie in beide wijken.

Op de dinsdagavonden staat de Bibliotheek samen met kinderopvang Meander, van 18.30 uur tot 19.30 uur, ter hoogte van OBS de Noorderbreedte in plan Noord. Op de woensdagavonden wordt samen met kindercentrum Hoi Pippeloi de wijk Sorghvliet bezocht. Van 18.30 uur tot 19.30 uur kunnen kinderen en ouders de tent bezoeken bij OBS de Viermaster.

Dinsdag 24, 31 juli & 7, 14, 21 en 28 augustus van 18.30 – 19.30 uur bij OBS de Noorderbreedte aan de Meezenbroekstraat. En woensdag 25 juli & 1, 8, 15 en 22 augustus van 18.30 – 19.30 uur bij OBS de Viermaster aan de Lauwers.

Woensdag 8 augustus vind je de Vakantie Voorleestent bij de kinderboerderij in Oude Pekela. Vanaf 14.00 uur kunnen kinderen luisteren, spelen en dieren bekijken bij de kinderboerderij. Ook de waterglijbaan ligt dan klaar. Je vindt de Kinderboerderij aan de Hugo de Grootstraat.