Het noorden kleurt Tamoil blauw

VEENDAM

Het aantal tankstations van Tamoil Nederland neemt dit jaar toe van 154 naar 182.

Vooral in het noorden van Nederland komen opvallend veel stations in de blauwe kleur van Tamoil te staan. Dat gebeurt onder meer op stations in Veendam, Sappemeer en Slochteren. Zie http://www.tamoil.nl/pomp

locator voor alle locaties van Tamoil. Het bedrijf, ruim 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt, produceert groene stroom voor haar netwerk van tankstations en biedt diverse duurzame brandstoffen. Daarnaast maakte Tamoil als eerste oliemaatschappij in Nederland mobiel betalen aan de pomp mogelijk en introduceerde zij in samenwerking met energiedirect.nl in 2017 de Tankey-app, waardoor tanken goedkoper wordt.

Tamoil heeft in samenwerking met Future Fuels Wholesale Blauwe Diesel B100 op de markt gebracht. Blauwe Diesel B100 is een HVO (Hydrotreated Vegetable Oil), die volledig wordt geproduceerd uit hernieuwbare en duurzame grondstoffen. De diesel is fossielvrij en emissiearm.