Briljanten echtpaar Ploeger heel gelukkig

VEENDAM

Het was zaterdag 7 juli precies 65 jaar geleden dat Harm Ploeger en Ida Ploeger-Brouwer elkaar het ja-woord gaven. Beide zijn geboren en getogen Veendammers. Het gelukkig echtpaar kreeg twee zoons en vervolgens twee schoondochters. Zes kleinkinderen en nog twee achterkleinkinderen volgden.

Beide waren ruim 25 jaar werkzaam, Harm als uitvoerder bij aannemersbedrijf Paas, terwijl Ida voor de klas stond bij de Braskorf als onderwijzeres. Beide zijn in goede gezondheid en trekken er nog regelmatig met de auto erop uit. Het echtpaar woont alweer vanaf 1970- aan de Oostlaan en heeft het feestje met de familie op hun huwelijksdag in Zuidlaren uitbundig gevierd.

Namens de gemeente Veendam kwam Loco-burgermeester Ans Grimbergen langs met een fraai bloemstuk en de felicitaties namens de gemeente Veendam.