De Scheepsjoagers veroveren Duitsland

MUNTENDAM

Shantykoor De Scheepsjoagers treedt maar liefst zeven keer op tijdens het shantyfestival in Travemünde.

Van 6 t/m 9 juli is het Muntendammer koor aanwezig bij het internationaal shantyfestival in Travemünde in Duitsland.

Vrijdagmorgen 6 juli vertrekt het koor in 2 bussen richting Duitsland. Wekenlang is er door het koor geoefend om een zo goed en mooi mogelijk repertoire in te studeren. Ondanks de warmte is er door iedereen ontzettend veel energie ingestoken en zijn de verwachtingen dan ook hoog gespannen.

Ook zal het koor tijdens dit festival deelnemen aan een wereldrecordpoging om samen met de 41 andere koren het grootste shantykoor van de wereld te vormen. De optredens vinden plaats op verschillende podia in de haven van Travemünde.

Op zondag 22 juli geeft het koor een concert in de Sankt Nicolaus Kirche in Rhede aanvang 17.00 uur, waarna voor het koor de vakantie aanbreekt. Op zaterdagavond 6 oktober zal er in De Menterne een gezamenlijk optreden zijn met het Chr. Mannenkoor Albatros uit Nieuwe Pekela.

„Ook zijn we op zoek naar nieuwe leden. Aarzel niet en maak van zingen uw hobby en kom na de zomervakantie op onze repetitie. We beginnen weer op 3 september om 19.30 uur in De Menterne in Muntendam.”

Voor meer informatie kijk op www.scheepsjoagers.nl