Kick Off: voor jeugd die overgang naar middelbare school spannend vindt

VEENDAM

Renee is 12 jaar en zit in groep 8 van de basisschool, helemaal in haar element als een van de oudsten van de school. Ze weet precies waar ze aan toe is en ze heeft een leuke juf die veel van haar weet.

Bij wie ze met al haar zorgen terecht kan. Maar…..na de zomervakantie gaat ze naar de Winkler Prins. En dat vindt ze spannend…hoe zal dat straks gaan. Ze heeft de verhalen wel gehoord: grote klassen, steeds een andere leraar of lerares, wisselende lokalen. Ze slaapt soms slecht en heeft wel wat buikpijn voor straks na de vakantie….

Herkenbaar? Ziet u uw zoon of dochter ook wat worstelen met die overgang van basis- naar middelbaar onderwijs? Daarvoor is er Kick Off, workshops georganiseerd door het Jongerenwerk van Compaen. We gaan werken aan het zelfvertrouwen, de weerbaarheid, sociale vaardigheden en het samenwerken met anderen. Op een leuke, ontspannende en verrassende manier. We gaan aan de slag met: circustechnieken, samen schilderen, weerbaarheid en theatertechnieken.

Kick off vindt plaats van 28 t/m 31 augustus (de laatste week van de zomervakantie), iedere dag van 10.00 tot 15.00 uur bij de locatie Raadsgildenlaan 1 van de Winkler Prins. Voor meer informatie of opgave kunt u mailen naar: ivanloo@compaenveendam.nl of bellen met 0598-698119 en vragen naar Ineke van Loo.