Bosconcert op landgoed Heidehof

EEXT

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Landgoed Heidehof wederom op de langste dag van het jaar, samen met het VKSO kamerorkest, saxofoonkwartet SAKS en topsolisten als Sergei Bolotny en Heleen Po, een zeer bijzonder concert op een idyllische open plek in het bos van Landgoed Heidehof in Eext. Met klanken van o.a. Händel, Bach maar ook van de ongeëvenaarde Piazzolla en het spannende eigentijdse werk HOT van T. Nobel wordt het ongekend genieten, met het bos als decor.

Breng op 21 juni je eigen picknickkleed of stoeltje mee en zoek een plekje rondom het heideveld. Het wordt een unieke muzikale belevenis met voor iedereen met een zeer aansprekend programma!

Vanaf 19:00 uur is iedereen van harte welkom aan de Provinciale weg te Eext. Het concert begint om 19:30 uur. Entree: € 15,00 p.p. kinderen tot 12 jaar gratis. Catering is aanwezig. Voor wie slecht ter been is, kan vanaf de locatie naar de open plek in het bos worden gebracht. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Aa en Hunze en Huis voor de Kunst in Veendam.