Sightseeing Run: Broez’n door Veendam

VEENDAM

Zaterdagmiddag 30 juni 2018 start de vijfde editie van de Sightseeing Run Veendam ‘Broez’n deur andermans Hoez’n’.

Bij dit recreatieve loopevenement staat plezier en beleving voorop, lopers moeten genieten van de route die dwars door een aantal gebouwen en bezienswaardigheden loopt.

Net als bij de vorige edities zijn er ook dit jaar 2 rondjes uitgezet van 5 kilometer die beide starten en finishen bij het gemeentehuis op het Raadhuisplein.

Er zijn nieuwe gebouwen en bezienswaardigheden aan de routes toegevoegd. Zo passeren de lopers deze editie een wederom een basisschool en middelbare school, dit keer het schoolgebouw van de MGR. Bekkersschool en de Tussenvoorziening Time Out van het Winkler Prins. Maar daarnaast zetten onder andere ook sportschool Oxygym, 2 woonlocaties van het Dekkersnest en vanBeresteyn haar deuren open. Voor de complete route kijk op :www.facebook.com/sightseeingrunveendam.

De kidsrun start om 13:30 uur en om 14:00 uur starten de 5 en 10 kilometer en de bedrijvenrun. Deelname aan de 5 kilometer kost € 7,50. De kosten voor de 10 kilometer bedragen € 10,00. Inschrijven kan op www.sightseeingrunveendam.nl of op de dag zelf. Kinderen die willen deelnemen aan de Kidsrun kunnen zich tot en met 28 juni 2018 aanmelden bijMijnnnn! Kamer, in de Winkler Prins Passage te Veendam, maar uiteraard ook op de dag zelf.

Voor bedrijven is er een speciale Bedrijvenloop. Meedoen kan in een team van maximaal 5 deelnemers en de deelnemers mogen zelf kiezen of ze 5 of 10 kilometer gaan lopen. De bedrijvenlopers starten voor de overige lopers aan en krijgen na afloop een borrel aangeboden in één van de kroegen van Veendam. Meer informatie over de bedrijvenloop staat op de website.

sightseeingrun@veendam.nl.