Cd opnemen in de kerk

WILDERVANK

Producer Arnoud van der Laan wil hiermee solisten, koren en ensembles de kans bieden om voor een vriendelijke prijs hoogwaardige opnames te maken. De Opnameweken vinden plaats in de Grote Kerk in Wildervank. Deze kerk heeft een fantastische akoestiek en Van der Laan neemt er dan ook regelmatig op. “Het is een fijne ruimte om in te werken”. De deelnemers zijn gevarieerd en komen uit het hele land. Zo komt uit Den Haag en Utrecht de muziekgroep Dragonfly wereldmuziek opnemen. Hierin speelt o.a. percussioniste Boudine van Slobbe, bekend van Slagerij van Kampen. Een dag later klinkt er Keltische muziek van GallimauFries uit Friesland, komen de koperblazers van het Klein Orkest Rolde.

“Als je gewoon een leuke opname wilt maken voor jezelf, familie en vrienden ben je uiteraard ook van harte welkom.” "Iedereen kan meedoen. Zo deed er al eerder een meisje mee, die een piano-CD maakte voor de verjaardag van haar opa."

Er kan dagelijks worden gereserveerd tussen 09:00 en 22:00 uur. De minimum boeking is een uur. Er kunnMeer informatie over de opnameweken staat op de website http://www.ae-au

dio.nl/opnameweken.html