Waar gaat de Turftocht dit jaar langs?

VEENDAM

Vanaf La Vache in Veendam start 10 juni de vijftiende Veendammer Turftocht.

Wandelaars en fietsers uit Veendam en omstreken kunnen beide weer meedoen. Wandelaars starten vanaf 9.00 uur en de fietsers vanaf 10.00 uur.

Spil van de Turftocht is Veendam. Vanuit het centrum wordt gefietst of gewandeld naar plaatsen in de buurt. Maar andersom kan ook: de wandelaars worden vervoerd naar een plaats buiten Veendam en wandelen vervolgens terug. Wat het wordt, het is ieder jaar een verrassing voor de ruim 300 deelnemers en dat maakt de tocht zo leuk. Startbewijzen zijn verkrijgbaar bij Brasserie La Vache, Jac. Sulter Fietsen, Kars Potze, Schott Schoenen, Valkema Sport en Wim Hofman Groente & Fruit in Veendam. Kijk voor info op http://www.veen

dammerturftocht.nl