Moodboards en laatste woorden bij Monuta

VEENDAM

Monuta Veendam houdt 2 juni een informatiedag van 10.00 – 14.00 uur in uitvaartcentrum Buitenwoelhof aan de Langeleegte. Bezoekers kunnen hun eigen uitvaartsfeer vormgeven en hun persoonlijke uitvaartwensen vastleggen op een moodboard. Ook is er een professionele tekstschrijver aanwezig die je je laatste woorden op papier kunt laten zetten. Er is volop informatie over de vele uitvaartmogelijkheden die er zijn en de wijze waarop uitvaartwensen nu al vastgelegd kunnen worden.

“De meeste mensen hebben wel eens nagedacht over hun eigen wensen rondom de uitvaart, maar hebben deze niet vastgelegd. De informatiedag is bedoeld om mensen de kans te geven na te denken over hun wensen, er met een uitvaartverzorger over te praten en eventueel meteen vast te leggen”, aldus Jolanda Benedictus, Commercieel Manager Uitvaartzorg Noord.