Eindelijk een nieuw logo

VEENDAM

De onthulling hiervan werd uitgevoerd door de beide erevoorzitters Willem Molema (Veendam e.o.) en Dick Oud (Oost Groningen).

Het clubhuis bevindt zich op sportpark Wildervank en werd 25 jaar geleden op 20 maart 1993 voor het eerst in gebruik genomen.

Op de voorgevel prijkte nog het logo van het voormalige Veendam en Omstreken. Eind 2015 fuseerden de COVS- groepen Veendam en Omstreken en Oost Groningen en samen gingen ze verder onder de naam Scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën.

Onder deze nieuwe naam floreert de vereniging prima en telt rond de honderd leden.

Het heeft even geduurd voordat er een nieuw logo werd ontwikkeld waarin alle leden zich konden vinden. Dat nieuwe logo in de kleuren oranje en grijs siert nu de voorgevel terwijl de naam Regionaal Scheidsrechtercentrum De Neutrale Hoek in de kleuren van het logo een nieuw jasje heeft gekregen.