Wandeldagen bij Valkema Sport

VEENDAM

Van donderdag 31 mei t/m zaterdag 9 juni zijn er Wandeldagen bij Valkema Sport Veendam.

Binnenkort zijn er weer mooie wandelactiviteiten in en rondom Veendam. Het begint met de jaarlijkse Turftocht op zondag 10 juni. Diegene die aan één dag wandelen niet genoeg heeft, kan van 11 t/m 15 juni meedoen aan de avondvierdaagse. Tijd voor een paar goede wandelschoenen dus.

Bij aanschaf van wandelschoenen komt heel wat te kijken weten ze bij Valkema Sport. Vlak terrein of berg-heuvel-wandelen, lange of korte afstanden. Een goede wandelschoen mag hierin niet ontbreken. Pasvorm, ventilerend, waterdicht, breedte zijn belangrijke criteria om rekening mee te houden bij de keuze voor de ideale wandelschoen. Daarnaast zijn pasvorm en comfort essentieel om blaren en blessures te voorkomen. Medewerkers van Valkema Sport zijn allen echte sportliefhebbers en hebben hierdoor de juiste kennis en passie van de producten in huis, om zo de klant van optimaal advies te voorzien.

Met Lowa, Hangwag, New Balance en Gri Sport in hun collectie kan het bijna niet anders dan dat u bij Valkema Sport kunt slagen voor uw nieuwe wandelschoenen. Naast hun jarenlange kennis en ervaring maakt Valkema Sport gebruik van een videoanalyse-systeem voor het beste advies. Zij adviseren indien mogelijk om uw huidige schoenen mee te nemen.

Naast schoenen en kleding hebben zij ook diverse sporthorloges van o.a. Garmin in hun assortiment.

Klanten die een paar wandelschoenen (vanaf € 100,-) aan schaffen krijgen een paar wandelsokken van LOWA t.w.v. € 17,95 cadeau. De actie geldt op donderdag 31t/m zaterdag 9 juni.