Mitsummer Events nu ook in Muntendam

MUNTENDAM

De gemeente Midden-Groningen, Het Kielzog Theater in Hoogezand en het Kwartier Zorg & Welzijn breiden hun evenement Dag van Park flink uit.

Jaarlijks wordt er onder de vlag Mitsummer Events De Dag van het Park in Hoogezand gehouden. Met twee nieuwe locaties kan men nu drie maal op rij genieten van vrij toegankelijke buitenevenementen, waaronder eentje in Muntendam.

Op 10 juni is het Dag van de Natuur evenement in de Heemtuin en de reeks van drie begint in Steendam. Daar is op 3 juni Dag van het Meer. Op 24 juni is dan het vertrouwde Dag van het Park in het Gorechtpark in Hoogezand.

De evenementen bieden een programma vol optredens, muziek, sporten, cultuur, workshops, theater, demo’s en gezelligheid. Tijdens de Dag van het Meer bij en op het Schildmeer zal het water natuurlijk een belangrijke rol spelen. Maak kennis met diverse watersporten. De prachtige tuin van de Heemtuin speelt de hoofdrol tijdens de Dag van de Natuur. De Dag van het Park biedt als vanouds veel spektakel en een groot podium met onder andere een optreden van Wat Aans!, de inmiddels bekende Groningse rappers.

De gratis toegankelijke evenementen starten om 13.00 en duren tot circa 17.00 uur. Meer informatie over precieze locaties, deelnemende organisaties, activiteiten en het laatste nieuws is te vinden op: http://www.mitsummerevents.nl