Theaterspektakel ‘Op bezoek bij De Kregels’ in première

MIDDEN-GRONINGEN

Vanaf 31 mei gaat de tweede proloog van het theatherspektakel Hotel Zigterman van start. Na ‘De Veldhuizens’ is dit de tweede proloog van het driedelige komische theaterspektakel Hotel Zigterman.

Albert Secuur neemt de regie voor zijn rekening, de scripts werden geschreven door Jan Veldman. Beide mannen zijn bekend van o.a. ‘Menaldavetes’. De tweede proloog: De Kregels, gaat op 31 mei in première.

Het komische theaterspektakel Hotel Zigterman wordt voorafgegaan door twee prologen waarin het publiek de families leert kennen die in het spektakelstuk samenkomen voor een bruiloft in Hotel Zigterman. De voorstellingen zijn ieder afzonderlijk te beleven maar het is natuurlijk het leukst om ze allemaal te zien.

Vanaf 31 mei kan het publiek kennis maken met de familie Kregel uit Menterwolde. Daar leeft het echtpaar Victor en Hugo Kregel (Nico van der Wijk en Bas de Bruijn) op stand met hun enige zoon, Tobias Kregel (Bas van der Heide). Het huishouden wordt aangevuld door hun trouwe butler Jansma. Allemaal hebben zo hun eigen problemen en eigenaardigheden die op ludieke wijze geschetst worden tijdens de voorstelling. Deze tweede proloog is een opmaat naar het slotspektakel, het huwelijksfeest van Tobias en Graceland in Hotel Zigterman.

Vanaf donderdag 28 juni is het publiek welkom op het bruiloftsfeest van Tobias en Graceland dat gevierd wordt in Hotel Zigterman, een (fictief) hotel aan het meer in het Adriaan Tripbos. Het spektakel wordt daar in de open lucht gespeeld.

Kaarten zijn te koop via www.hotelzigterman.nl en via het Kielzog. Daar staat ook informatie over locaties, speeldata en tijden.

.