Vette prijzenpot bij Indoor Soccer Toernooi

VEENDAM

In de winterstop van het voetbalseizoen 2018/2019 wordt in het Indoorcentrum Veendam een groots Indoor Soccer toernooi georganiseerd voor zowel junioren als senioren. De jeugd kan vanaf 11 tot en met 19 jaar deelnemen aan het toernooi. ,,Ook is er een damescategorie. ,,Gezien de opkomst van het damesvoetbal mogen wij hierin niet achterblijven”, aldus de organisatie. Op de speeldagen vindt er een ochtend, middag en avondprogramma plaats. De jeugd speelt om bekers, bij de senioren en dames gaat het om geldprijzen. Op de dagen 27, 28 en 29 december vinden de voorrondes plaats, op 3 en 4 januari wordt er gespeeld om de prijzen. De inschrijving geopend voor het Zechstein Indoor Soccer toernooi via de website www.indoorsoccer-veendam.nl Kosten per deelnemend team zijn 25 euro.