Golf voor singles in Veendam

VEENDAM

In 2018 gaat SingleGolfers.nl golfdagen voor singles in Noord-Nederland organiseren. Zaterdag 9 juni wordt de tweede wedstrijd gespeeld op de golfbaan De Compagnie in Veendam. De golfclub heeft met ingang van dit jaar de voorwaarden voor het lidmaatschap aanzienlijk vergemakkelijkt. De voorheen verplichte financiële participatie in de club en het eenmalig te betalen entreegeld zijn afgeschaft. Daarnaast experimenteert de club dit jaar met een zogenaamd ‘Early Bird/Twilight /Par3-combinatielidmaatschap’, waarbij voor een sterk gereduceerd contributiebedrag gebruik gemaakt kan worden van alle voorzieningen die De Compagnie biedt. Zo wil de club het nog aantrekkelijker maken om de golfsport te gaan beoefenen. Het Single Golf evenement is speciaal bedoeld voor singles en sportsingles, d.w.z. dat de partner niet golft. De ontvangst met koffie en thee is vanaf 11:00 uur in het clubhuis, de wedstrijd begint om 12:00. De dag is inclusief een diner na afloop van de wedstrijd. Alle single golfers, ongeacht leeftijd en handicap, zijn welkom bij dit leuke en ongedwongen evenement. Voor meer informatie over het lidmaatschap van SingleGolfers.nl en inschrijving voor de wedstrijd: www.singlegolfers.nl. Gedurende het jaar organiseert de club een open dag en maandelijks inloopmomenten waarbij geïnteresseerden vrijblijvend kunnen deelnemen aan golfactiviteiten. De Open Dag is zondag 27 mei. Voor inloopmomenten zie: www.golfclubveendam.nl