Genieten van Turks gastvrijheid in Veendam

VEENDAM

Het was gezellig en goed smullen donderdagmorgen in de Meridiaan. Multiculturele Vrouwengroep Veendam had een Turks ontbijt georganiseerd en met groot succes.

“In deze tijden vinden wij integratie steeds meer een belangrijk item om mee te doen aan de maatschappij. Samen eten is hier een uitstekende vorm voor. Daarom hebben we de mensen hierbij graag uitgenodigd om samen met ons te genieten van een Turks ontbijt en wederzijds de dialoog weer op te pakken”, aldus Esin namens de Multiculturele Vrouwengroep Veendam.

Op de valreep hadden ze een goed doel aan het ontbijt verbonden. Er werden handdoeken en washandjes voor vluchtelingen op Lesbos verzameld. Er is dringend behoefte voor 6500 volwassenen en kinderen aan handdoeken en washandjes.