Nieuwe seizoensgids vanBeresteyn uitgereikt

VEENDAM

vanBeresteyn heeft het theaterprogramma voor seizoen 2018 - 2019 rond en directeur Jos Kraan overhandigde het eerste exemplaar van de gids aan burgemeester Swierstra.

Op het gebied van cabaret staan namen geprogrammeerd als Guido Weijers, Richard Groenendijk, Veldhuis & Kemper, Karin Bloemen en Javier Guzman. Ook staan volgend seizoen beginnende grappenmakers geprogrammeerd.

Op het muzikaal gebied is het theater verguld met de komst van bijvoorbeeld Johan Derksen’s Keep the Blues Alive, de Herman Brood’s Wild Romance band, staat een swingende avond gepland met Hans Dulfer & band en een ‘Rondje Vrijthof’ in de stijl van André Rieu. Mooie namen uit de toneel- en musicalwereld die komen zijn die van bijvoorbeeld Ferry Doedens (de musical Stil in Mij) en Victor Reinier en Aart Staartjes (de thriller-komedie Een Goed Mens). Daarnaast heeft vanBeresteyn veel ruimte voor regionale toppers: De Troebadoers, Edwin Jongedijk, Erwin de Vries, de Stroatklinkers met Gert Sennema, Arnold Veeman en anderen en vindt het Boskloppergala met Bert Hadders en gasten voor de derde keer plaats in Veendam. De vanBeresteyn Academie biedt in het theater een aantal interessante lezingen aan van onder andere Mr. Gerard Spong en Charles Groenhuijsen. Voor de kleinste bezoekers is er een prachtige theatervoorstelling van o.a. Rupsje Nooitgenoeg en Benjamin de Beer.