Dag van de mode in Veendam

VEENDAM

Zaterdag 31 maart vindt de voorjaarseditie van de Dag van de Mode in centrum Veendam plaats.

Tijdens de Winkler Prins reünieweken in 2016 is bij de winkeliersvereniging het idee ontstaan ook een modedag te organiseren. Meerdere kleding- en modezaken hebben de handen ineen geslagen en dit idee vorm gegeven. Zaterdag 31 maart staat de vierde editie van de Dag van de Mode alweer gepland. Centrum Veendam staat bekend om haar vele kleding- en modezaken met een groot en gevarieerd aanbod. Daarnaast zijn ook de opticiens, kapperszaken en winkels met tassen, schoenen en accessoires van de partij. Zij presenteren zich gezamenlijk met modeshows en andere activiteiten waar zij hun voorjaars- en zomercollectie presenteren. Aangezien het de zaterdag voor Pasen is zal de Paashaas ook aanwezig zijn en de bezoekers trakteren op lekkers! Zoals u kunt lezen bevestigt het gezellige centrum van Veendam haar naam als evenementencentrum wederom met dit mooie evenement.

Auteur

admin