Hanneke Tichelaar treedt op tijdens Nieuwjaarsconcert

WILDERVANK

Voor een vol gevuld Margeratha Hardenberg Cultuurcentrum is door het VKSO, het orkest van de Veenkoloniën, het nieuwe jaar met een sfeervol Nieuwjaarsconcert ingeluid. Het concert werd uitgevoerd met medewerking van het VKSO concertkoor.

En door mezzosopraan Hanneke Tichelaar uit Groningen die met het Ave Maria van P. Mascagni voor kippenvelmomenten zorgde. Ook aria’s uit de wereldberoemde opera Carmen van G. Bizet vertolkte ze met haar prachtige stem. Het VKSO bracht voor het eerst het derde deel uit de Symfonie van Brahms no.3 ten gehore. Het leuke van het orkest is ook dat er heel afwisselende dingen worden gedaan. In het afgeladen cultuurcentrum was de sfeer geweldig. Mezzosopraan Hanneke Tichelaar zong voor het eerst met het VKSO mee. ,,Ik vond het heel erg leuk”, vertelt ze. “Het is een prachtig orkest en het is geweldig om aria’s met een heel orkest te kunnen uitvoeren. Ik heb genoten.”

Auteur

admin