Succesvolle start voor Bogdike

VEENDAM

 Zaterdagavond werd in Hotel Parkzicht de dertiende door Bogdike georganiseerde binneneditie van de Night of the Guitars gehouden.

Voor de bezoekers de gelegenheid te genieten van goeie muziek van muzikanten uit eigen regio, maar ook een weerzien met bekenden om te toosten op het nieuwe jaar. Het jaar 2018 kan daarmee in muzikaal opzicht in ieder geval voorBogdike niet meer stuk. Een geweldige avond in een uitverkochte zaal met dampende rocknummers. De opzet bleef natuurlijk hetzelfde! De muzikanten kozen ook deze editie als altijd weer uit eigen platen/cd- collectie om hun favoriete gitaarnummer te laten horen in willekeurige bezettingen. Aan deze editie werken mee Marcel Wolthof, Djai-Mac Wolthof, Gerry Wolthof, Ad Antonisse, Hans Steneker, André van der Werf, Peter Bloem, Koos Cramer, Everhard Sprik, Irene Wilkens, Marianne van der Velde, Bé Brakke, Evert Erents, Coos Grevelink, Christof Bauwens, Lex Koopman, Marcel van Mook, Chris Kleine en Ilona van Veen.

Auteur

Bram Hulzebos