Hippiemarkt Wilde Engel zaterdag 6 mei 2017

Zuidwending

Op zaterdag 6 mei a.s. van 10.00 – 17.00 uur organiseert edelsteencentrum De Wilde Engel in Zuidwending een hippiemarkt.

Het wordt een kleine gezellige markt met vrolijke en fleurige kramen. Inmiddels is er een zeer veelzijdig aanbod: gehaakte poncho's, dromenvangers, manden, tiffany, houtsnijwerk, haarspelden van kralen, sieraden (met én zonder veren), ook van glas, edelstenen en woonaccessoires. Daarnaast kan men de handen met henna laten verven of een veer in het haar laten vlechten. Er is een kraam met etherische oliën en een interieurstyler waar men ideeën voor in huis kan opdoen. Zelfs een weggeefhoek met kleding, boeken en wierrook is aanwezig. Catering is er ook: warme hapjes en slaatjes, raw chocolate, versgemaakte sapjes en ijsjes. In de 'kinderkamer' kan men tekenen, kralen rijgen en met kussens bouwen. Als klapper vertolkt troubadour Otto Teppema (de zingende jukebox) met zijn gitaar liedjes uit de sixties en seventies. Om 11.00 en 15.00 uur kan iedereen die wil lekker mee komen zingen! De hippiemarkt vindt plaats in de Wilde Engel, Kerkpad Noord 17 in Zuidwending, op de fiets 10 minuten vanuit het centrum van Veendam (in de voormalige school met de bijbel).

Auteur

Bram Hulzebos