Sleutel overgedragen aan Elk en Ain uut Gasgat

OMMELANDERWIJK

Maandagavond heeft wethouder Bert Wierenga de gemeente-sleutel overhandigd aan PrinsPeter de Allergrootste van Carnavalsvereniging Elk en Ain in de Stainkroeg op Ommelanderwijk.

De beide dorpen Ommelanderwijk en Zuidwending worden nu voor een week weer omgedoopt tot Gasgat. Prins Peter de Allergrootse en zijn Raad van elf deden dit tijdens een rondrit door beide dorpen. Vele inwoners van Ommelanderwijk en Zuidwending kwamen nieuwsgierig naar buiten, om te kijken wat er buiten op straat aan de hand was. Carnavals vereniging Elk en Ain trakteerde de inwoners op een rondrit met een in Amerikaanse uitgedoste wagen die dan ook de nodige aandacht trok.

Voor de plaatselijke gepensioneerden en vutters van Gasgat staat er vrijdag 3 maart een snertmaaltijd op het programma in de Stainkroeg. Iedereen is van harte welkom vanaf 17.00 uur in de Stainkroeg in Gasgat. Op zaterdag 4 maart zal de feestavond met de live band De Moeflons losbarsten met als thema Americana. Hiervoor zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.


Auteur

Redacteur