Tentoonstelling in Weefcentrum

Veendam

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september 2016 houdt Stichting Weefcentrum Wildervank weer haar jaarlijkse tentoonstelling in de Broeckhof, W.A.Scholtenweg 18 te Zuidbroek. Het werk van cursisten van het afgelopen seizoen wordt dan getoond. Het programma voor het komende seizoen met cursussen, workshops en een lezing over Peru ligt klaar.

Verder zijn er demonstraties en is er de mogelijkheid om materiaal te kopen. U kunt terecht voor advies bij de aankoop van materialen, zoals garens, maar ook bij de aanschaf van b.v. een weefgetouw of spinnenwiel. Iboy Udema is aanwezig met haar mohair garens en Erica Tepper met Noorse Rauma wol.

Openingstijden: vrijdag 2 sept. van 13.00 – 16.00 uur en zaterdag 3 sept. van 11 tot 16 uur. De toegang is gratis en de Broeckhof is gemakkelijk te bereiken met trein of bus.Voor meer info zie: www.weefcentrum.nl of info@weefcentrum.nl


Auteur

Redacteur