Judoteam Veendam-Hoogezand sterk in Kopenhagen

Veendam

SAPPEMEER - Het wedstrijdteam van Judoteam Veendam-Hoogezand (wedstrijdjudoka's van Judoschool Veendam en Judoschool Hoogezand-Sappemeer) heeft indruk gemaakt tijdens de Kopenhagen Open.

Een groep van 21 judoka's met 4 coaches vertrok vorige week donderdag naar Kopenhagen om daar deel te nemen aan een toernooi met een 2-daagse trainingsstage. Op een toernooi dat met 7 verschillende landen sterk bezet was eindigde Judoteam Veendam-Hoogezand als eerste in het medailleklassement. De judoka's Lars van Oostrum, Marit Kamps (2x kampioen in de -18 jaar en -21 jaar), Zoe Klunder, Vera Raspe (2x kampioen in de -15 en -18 jaar), Sarah Hector (-15 jaar), Annelie Bultena en Larissa Bultena. Tweede prijzen waren er voor Huub Raspe, Rianne Wolters en Maarten van Ark (-18 jaar). Brons werd gehaald door Thom Hensens, Isaac Ogiemwonyji, Sarah Hector (-18 jaar), Thijs Hensens, Petrik van Wesel, Maarten van Ark (-21 jaar) en Sharel Ploeg.

Auteur

Bram Hulzebos