Open dag Tennisclub Veendam staat bol van de activiteiten

Veendam

Tennisclub Veendam organiseert op zaterdag 2 april de jaarlijkse open dag. Van 13:00 tot 17:00 uur is iedereen welkom om kennis te maken met de tennissport tijdens een keur aan activiteiten.

Zo geeft clubtrainer Michael Woldhuis gratis tennislessen. Ook is er een volley-volley toernooi. Iedereen kan de hele middag gratis gebruik maken van de banen. De selectie van TC Veendam verzorgt een demonstratie. Op de informatiestand wordt informatie gegeven over contributie, trainingsmogelijkheden en alle activiteiten die de Tennisclub organiseert gedurende het seizoen. Voor de niet-tennissers zijn ballen en rackets aanwezig. Verder volstaat voor hen normale sportkleding om de baan op te gaan. En natuurlijk zijn het clubhuis en de terrassen geopend om na de inspanningen te ontspannen onder het genot van een drankje. Het volledige programma van de Open Dag staat vermeld op www.tennisclubveendam.nl

Auteur

Carlien Bootsma