Glitter & Glamour bij kinderdisco Dukdalf 

Veendam

Wijkvereniging Sorghvliet organiseert op vrijdag 8 april een grote Glitter & Glamour party voor alle kids van Veendam en omstreken vanaf 7 jaar in Dukdalf Veendam. Naast de Glitter & Glamour dresscode zullen de kids als ware VIPS worden binnengehaald. Ook zal de zaal feestelijk worden aangekleed.

Elke kinderdisco lopen er rond de twintig vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Ook deze keer worden er foto’s genomen die de kids dan terug kunnen zien op Facebook. Ook zal hieruit de foto van de maand worden gekozen van degene die zich het mooist heeft verkleed. Deze wint dan een prijs. Ook op vrijdag 13 mei wordt het groot feest. Dan is er namelijk de zeer populaire beachparty. Dit jaar wordt het wel heel bijzonder, want er is dan een gratis grote BBQ-feest voor alle kids en treedt DivergentDC van Quantumfit op. Noteer dit dus alvast in de agenda, zodat je het niet hoeft te missen. Dit is tevens de laatste kinderdisco voor de zomervakantie. De deuren gaan open om 19:00 uur en het feest zal duren tot 21:30 uur.

Auteur

Carlien Bootsma